Medialle

Mikäli tarvitset jutun tekoon materiaalia, hyödynnä oheisia tietosivuja ja uutistiedotteita.
Kuvapankin kuvat ovat vapaasti käytettävissä kirjasta tai kirjailijasta kertovien juttujen yhteydessä.

Ajankohtaista

 1. 30.10.2013 EKIRJA MYYNNISSÄ ELLIBSISSÄ

  Menestyjän käsikirja tuli myyntiin myös Ellibs.comin eKirja-kauppaan osoitteessa http://www.ellibs.com/book/978-952-67535-1-5.
 2. 26.4.2012 eKirja myynnissä Elisa-shopissa

  Menestyjän käsikirja saatavana sähköisessä muodossa Elisan eKirja-kaupassa osoitteessa https://kirja.elisa.fi/ekirja/menestyjan-kasikirja.
 3. 23.1.2012 Menestyjän käsikirja ilmestyy eKirjana

  Vaativien eKirjojen toteuttamiseen erikoistunut Gracevoice muutti Menestyjän käsikirjan tyylikkääksi sähköiseksi kirjaksi. epub-muotoinen kirja ilmestyy lähiviikkoina eKirjoja myyviin verkkokauppoihin.
 4. 12.12.2011 Menestyjän käsikirja Pirkanmaan paras diili -kampanjassa

  Menestyjän käsikirja osallistui joulun alla Pirkanmaan parhaat tarjoukset esittelevään kampanjaan ja keräsi mukavasti uusia tilaajia http://www.parastapirkanmaalta.fi/viikko50/2/.
 5. 30.10.2011 Menestyjän käsikirja Helsingin kirjamessuilla

  Menestyjän käsikirja oli myynnissä Helsingin kirjamessuilla 27.–30.10.2011. Kirja sai erittäin positiivista palautetta kaikilta messuvierailta niin yrittäjiltä, toimitusjohtajilta, opiskelijoilta kuin eri alojen ammattilaisilta ja kouluttajiltakin. Myös monet kirjastojen ammattilaiset kiinnittivät huomiota Menestyjän käsikirjaan, joka kattavuudellaan ja konkreettisuudellaan erottuu saman lajityypin kirjoista.

  Menestyjän käsikirja kirvoitti messuilla myös graafisen ja kustannusalan ammattilaiset kiittelemään kirjan ammattimaista ulkoasua, taidokasta typografiaa ja kaunista graafista suunnittelua. Tästä kiitos Roihu Creativen ammattilaisille, jotka halusivat tehdä kirjasta pienen taideteoksen. Tyylikästä kirjaa ostettiinkin paljon joululahjaksi. Erityisesti vanhemmat ja isovanhemmat ostivat kirjaa jälkikasvulleen - evääksi ja opastukseksi työelämässä menestymistä varten.

  Kiitokset kaikille Six Dotsin ständillä vierailleille messulaisille hyvistä keskusteluista ja sydäntä lämmittävästä palautteesta!
 6. 2.10.2011 Menestyjän käsikirja Turun kirjamessuilla

  Menestyjän käsikirja oli myynnissä kustannusyhtiö Six Dotsin ständillä Turun kirjamessuilla 30.9.–2.10.2011. Kirjaan tutustuneet messuvieraat kiittelivät sekä kirjan käytännönläheisyyttä että monipuolisuutta. Kirjaa ostivat jo pitkään työelämässä olleet ammattilaiset, jotka etsivät työhönsä uutta potkua ja uransa loppuvaiheeseen uudenlaista nostetta. Kirjaa ostivat myös opiskelijat ja vasta työelämään siirtyneet nuoret, joita kiinnosti erityisesti mahdollisuus oman uran rakentamiseen ja nopeaan urakehitykseen. Monet ostivat kirjan koko työyhteisön käyttöön - parantamaan työpaikan tehokkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja valmiuksia erilaisten haasteiden kohtaamiseen.
 7. 24.5.2011 Menestyjän käsikirja KirjaIN-lehdessä

  Menestyjän käsikirja esiteltiin KirjaIN-lehden 5-vuotisjuhlanumerossa. KirjaIN on kulttuurilehti, joka on suunnattu erityisesti lukemisesta ja kirjauutuuksista kiinnostuneille kulttuurin ystäville.
 8. 29.4.2011 Menestyjän käsikirja Kirjaväylässä

  Menestyjän käsikirja esiteltiin kirjastoille ja kirjakaupoille suunnatussa Kirjavälityksen julkaisemassa Kirjaväylä-lehdessä, joka ilmestyi sekä printtinä että sähköisessä muodossa.
 9. 27.4.2011 Menestyjän käsikirjan kotisivut on avattu

  Menestyjän käsikirjan kotisivuilta löydät lisätietoa kevään uutuuskirjasta. Voit tutustua kirjan sisältöön sisällysluettelon avulla, lukea tekstinäytteitä ja tarkastella esimerkkejä kirjan kuvituksesta. Kotisivujen kautta voit myös tilata kirjan itsellesi edulliseen hintaan.
 10. 29.4.2011 Menestyjän käsikirja on julkaistu

  Menestyjän käsikirja saapuu myyntiin näiden kotisivujen, nettikauppojen ja hyvin varustettujen kirjakauppojen kautta 2.5.2011 alkaen. Menestyjän käsikirja on Rita Fagerströmin esikoisteos, joka pohjautuu kirjoittajan pitkäaikaiseen kokemukseen suomalaisen yrityselämän palveluksessa.

Fact sheet

Menestyjän käsikirja – Näin saavutat tavoitteesi ja menestyt
ISBN 978-952-67535-0-8 (printtiversio)
ISBN 978-952-67535-1-5 (sähköinen kirja)
Sivuja 336
Kovakantinen, lankasidottu
Kuvitus 2-värinen, yhteensä 61 valokuvaa ja kaaviota
Koko 148 x 210 mm (kirjan sisuksen koko, leveys mainittuna ensin)

Kirjailija Rita Fagerström

Rita Fagerström on koulutukseltaan tietokonetekniikan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt menestyksekkäästi Suomen johtavissa avaruus- ja puolustusvälineteollisuuden sekä IT-alan yrityksissä yli 20 vuoden ajan.

Uransa alkuvuosina Rita oli kehittämässä mm. turvaratkaisuja pankkisektorille sekä vaativia järjestelmiä puolustusvälineteollisuuden tarpeisiin. Sen jälkeen Rita on työskennellyt yrityksissä tuotekehityksen, myynnin, markkinoinnin, toimintaprosessien kehittämisen sekä henkilöstöjohtamisen parissa. Viime vuosina Rita on keskittynyt strategiseen suunnitteluun, yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja yritysten kasvattamiseen.

Tällä hetkellä Rita on kehittämässä kovatasoisesta osaamisestaan tunnettua Bitwise Oy:tä ( www.bitwise.fi ) kohti menestystä. Lama-aikanakin voimakkaasti kasvanut Bitwise valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi v. 2012.

Arvostelukappaleet

Arvostelu- ja lehdistökappaleita voit pyytää osoitteesta info@sixdots.fi. Laitathan pyynnön yhteyteen maininnan, mihin mediaan juttu tulee.

Ota yhteyttä!

Sähköposti info@sixdots.fi

Ota yhteyttä Menestyjän käsikirjaan tai sen tilaukseen liittyen. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta ja kuulemme,
kuinka kirjan ohjeet ovat auttaneet sinua
omien tavoitteidesi saavuttamisessa.